Tom de Zutter

Nienke van Rooijen

Videograaf

 

Nienke is geboren in augustus 1999 en woont in Rotterdam. Ze heeft een passie voor het maken van video’s. Na haar opleiding is ze 5 jaar lang ondernemer geweest, maar ze was toe aan de vastigheid en samenwerking van een team. Daarom is ze sinds juni 2023 in dienst getreden als videograaf bij het maatschappelijke marketingbureau Sport Heroes.

Wat is haar functie binnen het team?

In haar rol als videograaf is Nienke altijd bezig met bewegend beeld, van het begin tot het einde van haar werkdag. Dit houdt in dat ze meedenkt over hoe de video’s het best opgebouwd kunnen worden en wat het beste past bij het doel, de doelgroep en stijl. Vervolgens gaat ze op pad en maakt ze prachtige opnamen van het evenement of creëert ze een interessante interview setting. Vervolgens puzzelt ze deze opnamen samen tot een compleet geheel.

Wat maakt haar werk zo leuk?

Nienke krijgt energie van de diversiteit aan opdrachten. Ze werkt voor verschillende opdrachtgevers op verschillende locaties. Ook vindt ze het leuk dat ze creativiteit kan toepassen in elk beeld dat ze schiet, maar ook dat er een stukje technische kennis nodig is om de camera te bedienen.

Waar wordt Nienke blij van?

Nienke is het liefst bij haar familie of vrienden. Lekker samen een kopje thee of wijntje drinken, een wandeling maken of samen op reis gaan. Of het nu een stedentripje, een ontspannen vakantie of een culturele ontdekkingsreis is, alles is goed! Wat betreft haar werk is Nienke erg blij dat ze haar passie voor mooie maatschappelijke projecten die echt impact maken mag inzetten vanuit Sport Heroes.

Roan te Nijenhuis

Projectcoördinator

Jessica Albers

Projectcoördinator

Kelly Post

Medewerker Marketing & Communicatie

Nienke van Rooijen

Videograaf

Mike van der Kraan

Projectmanager

Bibi Marquard

Projectmanager

Tom de Zutter

Online Marketeer

Latisha Loos

Grafisch Vormgever

Michel Bitter

Grafisch Vormgever

Tim Heemskerk

Accountmanager

Pim Stigter

Projectmanager