Over ons

Het maatschappelijk marketingbureau Sport Heroes helpt opdrachtgevers om, middels gerichte marketing, maatschappelijke doelen te realiseren. Als creatief bureau maken we daarbij zoveel als mogelijk gebruik van de kracht van sport en beweging. Sport kan dus zowel een doel als middel zijn. In beide gevallen geloven we in het vertellen van échte verhalen.

Alle projecten waar we met trots en veel energie aan werken, hebben een gemene deler. Ze zorgen in het proces of in het resultaat altijd voor positieve maatschappelijke impact. We weten de weg dan ook goed binnen gemeenten, op de sociaal-maatschappelijke markten, in zorg & welzijn, het verenigingsleven, lokaal beleid en binnen het onderwijs.

Sport Heroes kan rekenen op jarenlange ervaring, een grote kennisbank en breed netwerk van haar overkoepelende organisatie Sportief Besteed Groep. Binnen die groep werken zeven werkmaatschappijen aan de actieve maatschappij waarin iedereen meedoet. Ook Sport Heroes draagt graag bij aan die missie.

Sportief Besteed Groep
Sportief Besteed Groep (SBG) is een full-service uitvoeringsorganisatie en een overkoepelend kennisplatform ineen. Wij bedenken concepten die inspireren en aanzetten tot bewegen, verbinden en actie, waarbij plezier, educatie, creativiteit en talentontwikkeling voorop staan. Iedere dag zet SBG belangrijke stappen naar de actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet: van het schrijven van aanbestedingen en het regelen van financieringen tot het opleiden van beweegcoaches en het uitrollen van erkende interventies. SBG gelooft in bewegen en ziet de effecten.

Missie
Het realiseren van de actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet.

Visie
Door de kracht van beweging verbinden wij mensen, diensten en organisaties met elkaar. We delen kennis en staan met beide benen in het werkveld.