Michel Bitter

Tim Heemskerk

Accounthouder

 

Tim is geboren op 13 september 1991 in het mooie Delft. Zijn avontuur bij Sportief Besteed Groep is begonnen in de zomer van 2014. Via meerdere functies binnen verschillende werkmaatschappijen en een reis van 4 maanden door Zuidoost-Azië, is Tim sinds de zomer van 2018 Accounthouder van het maatschappelijke marketingbureau Sport Heroes.

Wat is zijn functie binnen het team?

Als Accounthouder stuurt Tim dit team van creatieve professionals aan. Daarnaast focust hij zich op de inhoud en processen van bestaande en nieuwe opdrachten. Tim hecht erg veel waarde aan commitment, teamgevoel en het behalen van resultaten en levert daar vanuit zijn rol een bijdrage aan. Tim gaat binnen elke opdracht samen met de opdrachtgevers voor maximale impact.

Wat maakt zijn werk zo leuk?

Tim krijgt energie van de diversiteit aan werkzaamheden, opdrachten en contacten. Binnen zijn rol als eindverantwoordelijke bemoeit hij zich graag (en te vaak) met van alles en nog wat, waardoor hij blijft leren van zijn omgeving en hij een groot netwerk heeft opgebouwd. Door dagelijks écht verschil te maken op maatschappelijke thema’s ziet Tim met eigen ogen de meerwaarde van Sport Heroes.

Waar wordt Tim echt blij van?

Hij ontdekt het liefst elk jaar verschillende landen en culturen. Het liefst bezoekt Tim elke plek op de wereld, om vervolgens altijd weer in het vertrouwde Nederland terug te komen. Werk gerelateerd is Tim heel blij dat hij vanuit de bedrijfsvoering van Sport Heroes een bijdrage kan leveren aan maatschappelijke vraagstukken

Roan te Nijenhuis

Projectcoördinator

Jessica Albers

Projectcoördinator

Kelly Post

Medewerker Marketing & Communicatie

Nienke van Rooijen

Videograaf

Mike van der Kraan

Projectmanager

Bibi Marquard

Projectmanager

Tom de Zutter

Online Marketeer

Latisha Loos

Grafisch Vormgever

Michel Bitter

Grafisch Vormgever

Tim Heemskerk

Accountmanager

Pim Stigter

Projectmanager