Pim Stigter projectmanager Sport Heroes

Pim Stigter

Projectmanager

Pim Stigter geboren in februari 1988 en wonend in Soest. Zijn heeft een passie voor alles wat met websites en (online) marketing te maken heeft. Al jarenlang een goede bekende bij Sportief Besteed Groep als interim marketeer en web designer en web host. Deze samenwerking beviel zo goed dat hij nu sinds oktober 2021 in dienst is getreden als project manager bij het maatschappelijke marketingbureau Sport Heroes.

Wat is zijn functie binnen het team?

In de rol van projectmanager is Pim sterk betrokken bij veel in verschillende projecten. De werkzaamheden variëren van het uitdenken van online marketing campagnes, begeleiden van website projecten, contact houden met opdrachtgevers of bijvoorbeeld het volledig coördineren en uitvoeren van een project. Als projectmanager  is Pim onderdeel van een team van creatieve professionals waarbij hij deels verantwoordelijk is voor de uitvoering van online marketing en website werkzaamheden en het coordineren en begeleidien van verschillende projecten. Pim hecht veel waarde aan kwaliteit en resultaatgericht te werk gaan en levert daar vanuit zijn rol een bijdrage aan. Hij gaat binnen elke opdracht samen met de opdrachtgevers voor maximale impact.

Wat maakt zijn werk voor Sport Heroes zo leuk?

Pim krijgt energie van de diversiteit aan werkzaamheden, opdrachten en contacten. Binnen zijn rol als projectmanager bemoeit hij zich graag met van alles en nog wat, waardoor hij het team blijft uitdagen en de kwaliteit waarborgt. Door dagelijks écht verschil te maken op maatschappelijke thema’s in dit digitale tijdperk ziet hij met eigen ogen de meerwaarde van Sport Heroes.

Waar wordt Pim echt blij van?

Pim heeft een passie voor sport, avontuur reizen en (online) ondernemen. Hij houdt ervan om regelmatig te reizen. of dit nou naar een  (sub)tropisch bestemming is of een stedentrip, Pim is altijd in voor een avontuur, het liefst iets met palmbomen. 😎
Werk gerelateerd is Pim heel blij dat hij vanuit  Sport Heroes zijn passie mag inzetten voor waanzinnig mooie maatschappelijke projecten die echt impact maken. 

Tim Heemskerk
Accounthouder
callto:+31653609951t.heemskerk@sportheroes.nlhttps://www.linkedin.com/in/timheemskerk/
Bibi Rebel
Projectmanager
callto:+3164886579b.rebel@sportheroes.nlhttps://www.linkedin.com/in/bibi-rebel-4636a789/
Femke de Kock
PR & Communicatiemedewerker
callto:+31642642848f.dekock@sportheroes.nlhttps://www.linkedin.com/in/femke-de-kock/
Pim Stigter
Projectmanager
callto:+31614746514p.stigter@sportheroes.nlhttps://www.linkedin.com/in/pimstigter/
Latisha Loos
Grafisch vormgever
l.loos@sportheroes.nlhttps://www.linkedin.com/in/latisha-loos-058a6791/
Michel Bitter
Projectmanager / Grafisch vormgever
m.bitter@sportheroes.nlhttps://www.linkedin.com/in/michel-bitter-689a6880/
Ilona van Kempen
Videograaf
i.vankempen@sportheroes.nlhttps://www.linkedin.com/in/ilona-van-kempen/