Femke de Kock

Mike van der Kraan

Projectmanager

 
Wie is Mike?

Mike is geboren in oktober 1991 in Den Haag en heeft vanaf zijn 7e in Rijswijk gewoond en woont nu ongeveer 1,5 jaar in Wateringen. Mike is sinds december 2018 werkzaam bij de Sportief Besteed Groep en sinds februari 2022 onderdeel van het projectteam van het Strandwalfestival bij Sport Heroes.

Wat is Mike’s functie binnen het team?

Mike is projectleider van het Strandwalfestival in Rijswijk. Als projectleider is hij samen met Bibi (Event manager) verantwoordelijk voor de complete organisatie van het 3-daagse festival. Als projectleider heeft hij diverse taken gericht op de organisatie van de verschillende onderdelen van het Strandwalfestival.
Denk hierbij aan programmering van het avondprogramma voor de vrijdag en zaterdag. Daarbij heeft hij contact met de verschillende artiesten en regelt alle zaken daaromheen. Voor de zondag is hij verantwoordelijk voor de sportochtend Fris en Fruitig. Hiervoor heeft hij contact met de aanbieders en de deelnemers. Verder is er op zondag nog de familiedag die georganiseerd wordt met verschillende Rijswijkse partners. Mike is verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z met deze partners om er een geslaagde dag voor het gezin van te maken.

Wat maakt zijn werk zo leuk?

De afwisselingen tussen de verschillende doelgroepen, taken en verantwoordelijkheden maken het werk leuk. Als team werk je toe naar de uiteindelijke uitvoering in september waar we (hopelijk) alleen maar vrolijke en tevreden mensen zullen ontmoeten die genieten van hetgeen waar het team de afgelopen maanden aan heeft gewerkt.

Waar wordt Mike blij van?

Mike wordt blij als een ruw idee op papier uiteindelijk in samenwerking met de betrokken partners tot uiting komt en alle verwachtingen overtreft.

Roan te Nijenhuis

Projectcoördinator

Jessica Albers

Projectcoördinator

Kelly Post

Medewerker Marketing & Communicatie

Nienke van Rooijen

Videograaf

Mike van der Kraan

Projectmanager

Bibi Marquard

Projectmanager

Tom de Zutter

Online Marketeer

Latisha Loos

Grafisch Vormgever

Michel Bitter

Grafisch Vormgever

Tim Heemskerk

Accountmanager

Pim Stigter

Projectmanager